U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

I dwell in possiblity

 

Emily Dickinson

(1830-1886)

Wie is Arian Joldersma?

 

Opleiding 
Arian studeerde Bewegingswetenschappen, Orthopedagogiek en Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens haar studie volgde zij extra vakken Filosofie. 

Zij is NIP-psycholoog (Nederlands Instituut voor Psychologen) en gekwalificeerd GZ-psycholoog (Gezondheidszorg Psycholoog).
Na haar studies startte zij een eigen praktijk gericht op kinderen en volwassenen met neuropsychologische problemen en/of leerproblemen. Betrokkenheid, deskundigheid en een pragmatische aanpak staan centraal in haar werk. De praktijk bestaat inmiddels 25 jaar.

 

Nascholing 
Arian heeft een brede belangstelling en houdt van leren en ontdekken. Zij volgde in haar vakgebied diverse cursussen en studiedagen. Zij bekwaamde zich bijvoorbeeld als trainer van het Instrumenteel Verrijkings Programma, IVP, van Reuven Feuerstein. Dit programma is gericht op het ontwikkelen en stimuleren van leer- en denkvaardigheden bij kinderen en volwassenen. Tevens is zij door trainingen in binnen- en buitenland bekend met neurofeedback en biofeedback.

 

Anders 
Arian 
houdt van talen, reizen en de wetenschap. Zij heeft diverse talencursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Zij spreekt naast Nederlands de volgende talen: Engels, Duits, Spaans, Zweeds, Frans, Chinees. Haar kennis daarvan varieert van basisniveau, bijvoorbeeld Chinees, tot een niveau vergelijkbaar met een native speakerzoals het Engels, waar zij het Cambridge Certificate of Proficiency heeft behaald. Naast talen spreken ook de exacte vakken haar aan. In haar vrije tijd studeert zij met tussenpozen Science, waaronder sterrenkunde, aan de Britse Open Universiteit. Inmiddels heeft zij haar eerste Certificate in Contemporary Science behaald. De kennis en ervaringen die zij via deze cursussen opdoet, probeert ze in haar werk toe te passen.