Tarieven

Het eerste, oriënterende consult tijdens het online spreekuur is gratis.
Mocht u meteen een langer consult willen of gaat het om een vervolgconsult, dan kunt u kiezen uit consulten met een kortere of langere tijdsduur. U kunt losse consulten afzonderlijk betalen, maar tevens bestaat de mogelijkheid om sessies vooruit te betalen. U neemt dan een zogenaamde strippenkaart.
Wanneer u consulten vooruit betaalt, krijgt u korting, die kan oplopen tot ruim 9 %.

Voor het diagnostisch onderzoek bestaat een "pakket" prijs.

Wanneer de situatie het toelaat, is het mogelijk om in het buitenland ter plaatse psychologisch onderzoek en/of een kortdurende off-line begeleiding te realiseren. De tarieven hiervoor zijn op aanvraag.


Het algemene uurtarief voor 2022 is € 95,--. Het betreft hier een sessie van 55 minuten contacttijd met de cliënt.


type consulttijdsduurtarief
online spreekuur,
informatief consult
15 minutengratis
vervolg consult, miniconsult **15 minuten€ 25,--
consult kort **25 - 30 minuten
€ 47,50
consult gemiddeld55 minuten€ 95,--
consult uitgebreid1.25 uur€ 142,50
serie van 5 consulten5 x 55 minuten€ 460,-- (korting 3,2 %)
serie van 10 consulten10 x 55 minuten€ 895,-- (korting 5,8 %)
serie van 15 consulten15 x 55 minuten€ 1.295,-- (korting 9,1 %)
handelingsplan
facturering 1,5 - 2 uur
jaarlijks verslag behandeling
facturering 2 uur

** Bij een eerste kennismakingsconsult tijdens het online spreekuur is bij een langer consult de eerste 15 minuten gratis. Voor een kennismakingsconsult van een half uur wordt daarom bijvoorbeeld € 25,-- in rekening gebracht.

 

Tarieven psychologisch onderzoek


psychologisch onderzoekomschrijvingtarief
kort4 uur onderzoek, uitwerking testgegevens, adviesgesprek, verslag
€ 895,--
gemiddeld6 uur onderzoek, uitwerking testgegevens, adviesgesprek, verslag
€ 1.290,--

Bij uitgebreider onderzoek worden de extra uren in rekening gebracht bovenop het tarief van het gemiddelde onderzoek. Per extra onderzoeksuur wordt 1 uur extra gerekend voor voorbereiding, uitwerking en verslaglegging.

 

Voor instellingen, scholen en bedrijven gelden andere tarieven. Hier worden de richtlijnen gevolgd van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). Het algemene uurtarief is dan € 105,-- per uur, waarbij een sessie-uur bestaat uit
45 minuten contacttijd met de cliënt en 15 minuten administratietijd.


Betalingssysteem zonder reserveren

Via het online reserveringssysteem, dat u kunt vinden op de webpagina "Aanmelding" kunt u online een afspraak maken. Een eerste online kennismakingsconsult is gratis. Mocht u een langer consult willen als nieuwe cliënt of een vervolgafspraak willen maken als bestaande cliënt, dan wordt u automatisch doorgeleid naar het betalingssysteem.

Voor sommige diensten is geen afspraak of reservering nodig of vereist. Het gaat hier bijvoorbeeld of behandelplannen of verslagen. Deze diensten kunnen direct betaald worden via onderstaand online betalingssysteem. Ook kan via dit betalingssysteem een zogenaamde "strippenkaart" worden aangeschaft. U betaalt dan meerdere sessies vooruit, waardoor u korting krijgt, die kan oplopen tot ruim 9 %.